Sisustusvinkit – näin teet parvekkeestasi kesäisen

Ihmiset menevät parvekkeille rentoutumaan ja nauttimaan kesästä keskustellen läheistensä kanssa, nauttien herkullisista ruoista ja ottaen aurinkoa. Voit luoda kodillesi viihtyisän kesäparvekkeen valitsemalla kalusteiksi parvekkeellesi monikäyttöisiä huonekaluja ja viimeistelemällä kotisi ulkotilan kauniilla sisustusesineillä ja tekstiileillä. Ota kaikki irti parvekkeesta tai muusta oleskelutilasta ulkona, niin voit nauttia ihanista, lämpimistä ja kesäisistä hetkistä täysin rinnoin. Olen listannut alle neljä parasta vinkkiä ulkotilojen koristelemiseksi kesää varten. Toivon, että löydät listasta sinulle sopivia vinkkejä ja inspiroidut tekemään ulkotilastasi kauniin tätä kesää varten.

Mukavat tuolit

Erityisesti pienelle ulkotilalle soveltuvat mukavat ja yleiskäyttöiset tuolit. Kannattaa valita selkänojallinen tuoli tai kelejä kuin kelejä kestävät ruokapöydän tuolit. Nojatuolissa on mukavaa nojautua taaksepäin ja ottaa aurinkoa kesällä samalla, kun luet esimerkiksi koukuttavaa kirjaa. Lisäksi se sopii hienosti myös pienen ruokapöydän vierelle.

Aseta naulakko parvekkeellesi

Kesäisin vaatekerroskin ohenee eteisessäsi, joten voit hyödyntää naulakoita ja vaatetelineitäsi ulkotilassasi. Voit ripustaa niihin vilttien lisäksi muun muassa kukka-amppeleita, koreja tai erilaisia valoja.

Hanki moniin tarkoituksiin sopivat pöydät

Ulkotilaan ei ole viisasta asettaa turhan isoa pöytää. Pienempikin pöytä riittää hyvin ruokailemiseen, kun kokoat annoksesi keittiössäsi. Yksi parhaimmista pöydistä ulkotiloille on helposti siirrettävä pienempi pöytä.

Somistele parvekkeesi koristeilla ja julisteilla

Parvekkeen voi sisustaa samalla tavalla kuin muunkin kodin. Parvekkeen nurkat on usein kuitenkin hankala hyödyntää tehokkaasti. Voit kokeilla sijoittaa niihin suurehkoja ruukkuja tai säilytysastioita. Huonekasvit voit myös siirtää kesän ajaksi parvekkeelle piristämään tilaa. Parvekkeesi koristelemiseksi voit valita tyylikkäitä maljakoita, ruukkuja ja sisustusesineitä sekä kääriydy pehmeisiin viltteihin iltojen viiletessä. Sisustusesineiksi sopivat esimerkiksi tyylikäs tekstitaulu tai sisustusjuliste. Sisustusjulisteilla voit ludo persoonallista tunnelmaa tilaasi, koska niihin on saatavilla monia eri printtejä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *