Suunnittele täydellinen kotitoimisto – Parhaat vinkit

Hyvin suunniteltu kotitoimisto voi olla ero sen välillä, että saat asioita tehtyä tai, että otat kolmen tunnin päiväunet. Jokaisella toimistolla on kuitenkin omat häiriötekijänsä ja ongelmansa.

Vaikka et ehkä pysty välttymään häiriötekijöiltä kokonaan työskennellessäsi kotoa käsin, voit suunnitella ympäristösi tavalla, joka auttaa sinua olemaan tuottelias. Vaikka se saattaisikin tarkoittaa pyöreiden, hyytelöitä sisältävien herkkujen pitämistä kotisi ulkopuolella tai sosiaalisen median estämistä. Tärkeintä tuottavan työympäristön suunnittelemisessa on rakentaa työpisteesi niin, että voit keskittyä siellä.

Olitpa sitten freelancer, joku etäyhteyksin tai kotoa käsin töitä tekevä henkilö tai henkilö, joka vain tarvitsee paikan viikonlopputöiden tekemiselle, tuottavan työympäristön suunnitteleminen on paljon muutakin kuin vain pöydän pudottaminen pistorasian läheisyyteen.

Vaikka et ehkä pysty noudattamaan kaikkia ihanteellisia suosituksia, nämä kotitoimiston suunnitteluneuvot osoittavat, kuinka monet eri tekijät – aina valoista ja kasveista hyviin teknologia vinkkeihin voi auttaa sinua olemaan tuotteliaampi kotitoimistossasi.

Pidä kotisi puhtaana ja järjestyksessä

Aivan kuten minkä tahansa muunkin talon huoneen kanssa, sinun on löydettävä tilaa ja luotava järjestystä myös kotitoimistossasi mielenrauhan löytämiseksi. Tähän voi kuulua mukien pistäminen astianpesukoneeseen, jotta et näe niitä työpisteeltäsi keittiön tai tämä voi tarkoittaa sitä, että pidät työtilasi siistinä ja järjestyksessä.

Huolehdi ergonomiasta

Monet etätyöntekijät tai muuten kotoa käsin työskentelevät ihmiset eivät välitä työergonomiastaan riittävästi. Työergonomia ei ole vain sitä, että hankit uusimman toimistotuolin ja hienon pöydän itsellesi vaan työergonomia on myös sitä, että teet töitä kehollesi sopivassa asennossa. Jaksamisen ja tuotteliaisuuden kannalta on myös tärkeää, että muistat venytellä itseäsi säännöllisin väliajoin ja liikkua.

Tee kotitoimistostasi tyylikäs

Tämä vinkki ei varmasti ole mikään itsestäänselvyys monille. Miten tyylikäs kotitoimisto voi muka auttaa minua olemaan tuotteliaampi? Tutkimukset ovat kuitenkin toistuvasti osoittaneet, että ihmiset ovat luovempia ja tuotteliaampia virikkeellisissä ympäristöissä. Hanki siis edulliset ja tyylikkäät julisteet kotitoimistollesi ja saa enemmän aikaiseksi kotona!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *