Luo syystunnelmaa kotiisi

Mikä olisi parempi paikka rentoutua ja nauttia kurpitsalattestasi (tai vaahteralattesta) kuin syksyiseksi sisustettu huoneistosi? Onneksi on olemassa useita luovia ja hauskoja tapoja sisällyttää kaikki syksyn tunnelmat kotiisi. Seuraavaksi esittelemme muutaman koristeluidean syksyä varten.

Asettele kurpitsoja ympäri kotiasi

Kurpitsojen lisääminen ympäri kotiasi on yksinkertainen tapa lisätä syksyinen kosketus huoneistoosi. Riippumatta siitä, päätätkö veistää ne, aseta muutama kurpitsa kuistin ulkopuolelle, keittiön tiskille tai asettele kurpitsa ruokapöytäsi keskelle. Haluatko jotain hieman erilaista? Lisää odottamaton valkoinen kurpitsa antamaan eleganssia kodillesi. Voit myös hankkia syksyiset sinettipidennykset hiuksillesi omaksi iloksesi.

Hanki syysseppele

Etuovestasi tuli juuri paljon kauniimpi. Syysseppele tervehtii vieraitasi joka kerta, kun he tulevat käymään kotonasi. On olemassa useita erilaisia ​​seppeleitä, jotka sopivat syksyyn. Seppeleitä voi tehdä esimerkiksi lehdistä, männynkävyistä, omenoista tai keinotekoisista kurpitsoista.

Vaihda värimaailmaa

Lämpimämpien sävyjen lisääminen antaa huoneistollesi heti syystunnelmaa. Heitä muutama kastajanruskea, palaneen oranssin tai ruskeanvärisiä tyynyjä ja huopia olohuoneeseesi syystunnelman luomiseksi.

Lisää tuoreita kukkia

Voit myös luoda syystunnelmaa kotiisi lisäämällä syksyn kukkia asuntoosi. Muutaman heliopsiksen (tunnetaan myös väärinä auringonkukkina), alstroemerioiden tai päivänkakkaroiden lisääminen luo syksyistä tunnelmaa olohuoneeseesi.

Asettele syksyn lehtiä

Heitä muutama koristelehti mille tahansa koville pinnoille kotonasi. Kirjahyllyt, työtasot, pöydät tai työpöydät ovat kaikki loistavia paikkoja syksyn hengen ripottamiselle.

Yhteenveto

Tässä kirjoituksessa kerroin viidestä eri tavasta lisätä syksyn tunnelmaa kotiisi. Haluisin nyt kuulla lukijoiltani miten te olette lisänneet syystunnelmaa koteihinne? Kerro minulle jättämällä kommentti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *