Mitä opiskelijan kannattaa hankkia ensimmäiseen omaan kotiinsa?

Lähes aina omilleen muuttaessa tulee yllätyksenä, kuinka paljon erilaisia asioita on järjesteltävänä ja erilaisia hankintoja tehtävä. Käytännössä kaikki huonekalut, keittiötarvikkeet, astiat, vuodevaatteet, siivousvälineet ja muut tärkeät tavarat ja laitteet on hankittava, jotta normaali elämä sujuu mahdollisimman hyvin. Usein jotain tärkeää unohtuu hankkia, mutta onneksi ajan mittaan tulee tarpeelliset välineet ja asiat lopulta hankituksi. 

Valitse kestävät kodin tekstiilit

Uuteen kotiin tarvitaan monia erilaisia tekstiilejä ja makuuhuoneen, sekä keittiön tekstiilit ovatkin tärkeimmät. Petivaatteita on luonnollisesti syytä olla monta eri kappaletta, jotta likaantuessaan on vaihtokappaleet valmiina, eikä tarvitse odotella puhdistumista, päästäkseen nukkumaan kunnolla. 

Pyyhkeiden kannattaa olla tarpeeksi hyvät kuivaamaan kokonaan sen mitä niillä aiotaankaan kuivata. Oli kyseessä käsipyyhe, keittiöpyyhe tai pyyhe suihkun jälkeen kuivattelemiseksi, kannattaa valita sellaiset, joiden materiaali tuntuu tarpeeksi hyvältä. Jotkut pyyhkeet voivat olla hienon näköisiä, mutta käytössä osoittautua toimimattomiksi. Aina myöskään tuotteen hinta ei suoraan kerro onko tuote hyvin toimiva. 

Pienet kodinkoneet helpottavat elämää

Nykyaikana on melkein mahdotonta elää ilman pieniä, elämää helpottavia kodinkoneita. Onneksi kodinkoneet eivät ole kauhean kalliita, joten nuoren on helppo hankkia toimivat kodinkoneet ensimmäiseen asuntoonsa.

Kahvia juovalle OBH Nordica kahvinkeitin on edullinen ja toimiva valinta aamujen iloksi ja pelastukseksi. Kahvinkeittimellä saa nopeasti hyvää kahvia ja virtaa uuteen päivään, opintojen tueksi.

Varsinkin opiskelijalle on tehokas vedenkeitin luonteva valinta uuteen kotiin. Sen avulla saa kuumaa vettä nopeasti ja esimerkiksi tee tai monet ”lisää vain vesi” valmisruoat on helppo ja nopea valmistaa, jotta pääset helposti jatkamaan opiskelua. Muista vedenkeitintä valitessa huomioida myös, kuinka ison vedenkeittimen oikeasti tarvitset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *