SISUSTAMINEN ON HARRASTUS, JOKA NOSTAA ELÄMÄNLAATUA

Oman kodin laittaminen ja sisustaminen kauniiksi ja viihtyisäksi on suosittu ja toki myös hyödyllinen harrastus. Miellyttävä ja esteettinen ympäristö todistetusti kohottaa mieltä ja edistää merkittävästi terveyttä, ja myös kiireinen arki sujuu jouhevammin siistissä kodissa, jossa on vain sopivasti tavaraa ja kaikelle on oma paikkansa. Ja mikä parasta, sisustamisessa jokainen saa vapaat kädet olla luova ja toteuttaa omia visioitaan ja toiveitaan. Olipa itseä eniten miellyttävä tyylisuuntaus mikä tahansa, on nykyisen valtavan tarjonnan joukosta helppo löytää siihen istuvia sisustuselementtejä, kuten huonekaluja, tekstiilejä ja koriste-esineitä. Myös kierrätysteema inspiroi monia sisustajia, ja käytettyinä hankitut tavarat ovat yksilöllisen ilmeen lisäksi ilahduttavasti ekologisia ja edullisia. Tervetuloa sivustollemme syventymään tarkemmin mielenkiintoisiin sisustukseen liittyviin aiheisiin!

Sisustuksen trendejä ja ajattomia klassikoita

Monet seuraavat tarkasti sisustusmaailman muutoksia lehtien ja internetin välityksellä, ja uudet tuulet näkyvät välittömästi tai viimeistään pienellä viiveellä heidän omissa sisustustoiveissaan. Toiset taas noudattavat järkähtämättömästi omalta tuntuvaa, turvallista linjaa, jolloin kodin sisustus pysyy pieniä muutoksia ja hankintoja lukuun ottamatta lähes samana vuodesta toiseen. Kuten pukeutumisessa, myös sisustuksessa parasta on, kun löytää oman tyylinsä, ja maustaa sitä harkiten pienillä, trendien mukaan elävillä yksityiskohdilla. Kun tuntee itsensä ja makunsa, ei tule kovin helposti tehtyä virhehankintoja, eikä sisustusinto siten turhaan kuormita ympäristöä tai vie suuria summia rahaa.

Vaikka kauniit sisustuskuvat saavat hyvälle mielelle ja inspiroivat jäljittelemään, kaikkein upeimmat ja mieleenpainuvimmat sisustukset koostuvat usein asukkaan omannäköisestä kokonaisuudesta, jossa hauskat kirpputorilöydöt, ajattomat design-klassikot, käsintehdyt perintöhuonekalut ja trendikkäät yksityiskohdat istuvat keskenään hyvin yhteen, ja eri elementit tukevat harmonisesti toisiaan. Niin syntyy persoonallinen, viihtyisä ja erottuva sisustus kotiin, jonne on aina yhtä sykähdyttävää palata päivän päätteeksi.