Korista keittiötä kotimaisella

Keittiö on kodin sydän, jossa viihdymme ison osan ajastamme kun olemme kotona. Keittiön ilme on tärkeä ja siisti sekä trendikäs keittiö luo mukavaa tunnelmaa. Keittiössä on myös tärkeää yhtenäinen teema, materiaali sekä tyylivalinnat. Millaisilla valinnoilla sinä voit tehdä keittiöstäsi paikan joka miellyttää silmää ja kestää aikaa?

Monesti keittiö on jo paikallaan ja sen täydellinen uudelleen remontointi voi käydä hyvin kalliiksi. Keittiössä on kuitenkin tärkeää valita yhtenäisiä materiaaleja kuten työtasot ja ruokapöytä. Jos sinulla on siis ruokapöytä, joka ei sovi työtasojen kanssa yhteen voit joko ostaa uuden pöydän tai valita pöydälle sopiva peittävän liinan.

Kodinkoneiden integrointi on hyvä tapa luoda trendikäs keittiö mutta kaikkia kodinkoneita ei saa integroitua keittiöön. Jätä siis näkyville vain ne koneet, joita käytät päivittäi ja ne koneet, jotka eivät ole koko ajan käytössä kannattaa siirtää kaappiin odottamaan vuoroaan. Monesti keittiössä on myös paljo erilaisia ruoka-aineita kuten muroja, mausteita ja muuta. Nämä kannattaa sijoittaa lasi tai muoviastioihin, joissa ne näyttävät siisteiltä ja asiat pysyvät järjestyksessä.

Keittiön ilmettä voi korostaa erilaisilla kuoseilla ja astiastoilla. Esimerkiksi Marimekolla on kuoseja, jotka toistuvat astioissa ja keittiön liinoissa, esiliinassa, patalapuissa ja vaikka verhoissa. Näistä on helppo valita itselleen mieluisa kuosi ja tehdä sen avulla omasta keittiöstä yhtenäinen ja kaunis kokonaisuus. Makujakauppa.fi verkkokaupassa on hyvin saatavilla erilaisia Marimekko tuotteita, joiden avulla voi sisustaa kotimaisen mieluisan keittiön itsellesi.

Valitse myös muuta astiat tietyn merkin ja teeman mukaan. Tässäkin voi hyödyntää kotimaista laatua. Lasit voi hankkia Iittalasta ja ruokailuvälineet sekä muut keittiötarvikkeet esimerkiksi Fiskarsilta. Tällä tavalla kokonaisuudet pysyvät teemoissa ja tämä luo omaan keittiöön järjestystä ja saa asiat näyttämään tyylikkäiltä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *