JULISTEIDEN IHMEELLINEN MAAILMA

Julisteiden valikoima on nykyään aivan valtava ja jokainen pystyy löytämään tai teetättämään haluamansa näköisen ja kokoisen julisteen edullisesti ja helposti. Julisteiden etuna sisustuksessa on niiden helppo ja edullinen hankinta ja vaihtaminen maun ja tarpeen mukaan. Myöskään niiden säilytyksestä ei muodostu ongelmaa pienen tilantarpeen vuoksi. Julisteita myydäänkin myös kausittain ja juhlapäivien yhteydessä, esimerkiksi Ystävänpäivänä, Halloweenina ja Jouluna. Moni on myös innostunut vuodenaikoihin sopivista, esimerkiksi kesäteemaisista julisteista, joilla saa luotua tunnelmaa lempivuodenajastaan, piristämään keskellä kaamosta tai syysmyrskyjä.

Tuttua ja tuntematonta maailmaa 

Varsinkin teini-ikäisille ja alan vankkumattomille harrastajille elokuvajulisteiden keräily ja niillä kotinsa koristelu on mieluinen tapa saada huoneestaan tai kodistaan persoonallinen, aivan omanlaisensa maailma ja ympäristö. Mikä olisikaan kiehtovampaa, kuin loihtia teinille persoonallinen satumaailma noitien ja velhojen seikkailuista kertovilla julisteilla, tai lähteä huimalle avaruusseikkailulle kiertelemään eri planeettoja futuristisilla avaruusaluksilla? Elokuvajulisteiden kovimmat keräilijät vaalivat julisteitaan aarteina ja jopa kehystävät niitä. Jotkut elokuvajulisteet ovat harvinaisia ja saattavat maksaa huutokaupoissa huimiakin summia tuoden myyjälleen pienen omaisuuden.

Kuviotapetti seinäelementtinä

Vähän julisteista poiketen nykyaikana on päätään nostanut trendi koko seinän kokoisista, kuvatapeteista, joissa on jatkuvasti toistuvan kuvan sijaan yksi, kokonainen kuva tai kuvakokonaisuus. Tapetti on koko seinän kokoisen kuvion maalaamiseen verrattuna helppo ja kätevä keino saada persoonallinen, oman tarinan tai maailman omaava iso, maalausta muistuttava, näyttävä kokonaisuus piristämään kodin ilmettä.

Hyvin varustetut rautakaupat ja verkkokaupat myyvät parhaimmillaan mittojen mukaan räätälöitävissä olevia, omalla kuvalla teetettäviä tuotteita, joilla onnistut helposti ja nopeasti. Parhaimmillaan näyttävä tehosteseinä toimii muiden, jo huoneistossa olevien rakenteiden värien kanssa saumattomasti, muodostaen uskomattoman taideteoksen, jota vieraat ihastelevat kerta kerran jälkeen uudelleen ja uudelleen! Hanki siis elokuvajulisteet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *