LAHJAIDEOITA SISUSTUKSESTA INNOSTUNEILLE

Joulukuu on täällä ja moni miettii vielä kuumeisesti, mitä ostaisi joululahjaksi kullekin elämänsä tärkeälle henkilölle. Lahjojen hankkiminen on aikuisiällä haastavaa esimerkiksi siksi, että monilla tuntuu jo olevan kaikki tarvittava omasta takaa. Osuvan lahjan keksiminen vaatii siis hiukan enemmän pohtimista, mutta suuntaa voi hakea esimerkiksi lahjansaajan harrastuksista ja kiinnostuksen kohteista. Intohimoiset harrastajat tarvitsevat usein vaikka ja mitä lempipuuhaansa liittyvää tarviketta, joten lahjansaajan puheita kannattaa seurata tarkalla korvalla joulua edeltävinä kuukausina, jotta tietäisit mitä hän mahdollisesti tarvitsee juuri tällä hetkellä. Monella meistä on lähipiirissään vähintään yksi sisustusintoilija, ja tässä postauksessa annammekin vinkkejä, miten sisustuksesta kiinnostuneelle voi tänä vuonna hankkia onnistuneen joululahjan!

Kun jonkun intohimo ja harrastus on sisustus, se näkyy selkeästi kyseisen henkilön kodissa, minkä seikan tulisi helpottaa huomattavasti tehtävääsi lahjanantajana. Tarkkaile lahjansaajan kodin sisustustyyliä, ja yritä määrittää se mielessäsi, jotta voit esimerkiksi sisustusliikkeessä kysyä apua henkilökunnalta sopivan tyylisen lahjan valitsemiseksi. Kiinnitä myös huomiota kodin väreihin, jos vaikka saisit värimaailmasta inspiraatiota. Sisustajat puhuvat myös usein mielellään harrastuksestaan ja siitä, mitä he haluaisivat hankkia kotiinsa. Yritä saada selville, mistä merkeistä ja suunnittelijoista lahjansaaja pitää tai kerääkö hän esimerkiksi jotakin tiettyä astiasarjaa. Monet suomalaiset keräävät esimerkiksi erilaisia Iittalan, Pentikin tai Marimekon astiastoja, ja ne ovat hintavuutensa vuoksi loistavia lahjoja, sillä harva pystyy ostamaan itselleen kerralla kokonaista astiastoa.

Voit myös hakea lahjaasi inspiraatiota erilaisista sisustusmaailmassa vallitsevista trendeistä. Vuoden 2019 sisustustrendejä ovat esimerkiksi olleet kultaiset koriste-esineet, ananas- ja kaktusaiheet, pullonvihreän ja vaaleanpunaisen yhdistäminen sekä sisustuskasvit. Jos sinun lähipiiristäsi löytyvä sisustusintoilija tuntuu seuraavan sisustuksen trendejä, niin voisit harkita hänelle jotain kauden suosikkituotteista, jotka saavat hänen kotinsa näyttämään välittömästi erityisen ajan hermolla olevalta. Ilmastonmuutoksen ollessa yksi viime aikojen puhutuimmista aiheista, myös sisustusmaailmassa on havahduttu tuotteiden ekologisuuden tärkeyteen. Tästä syystä yhä useampi sisustaja hakee kotiinsa kestäviä ja kauniita esineitä, joilla on myös jokin käytännöllinen tehtävä. Tällainen esine on esimerkiksi valurautapannu, joka vielä parikymmentä vuotta sitten löytyi useimpien suomalaisten kotoa, mutta joka on nyt ekologisten arvojen nousun myötä kokenut uuden tulemisen. Osta valurautapannu online kaupasta, niin voit valita monista malleista juuri mieleisesi.

Toivottavasti sait tästä artikkelista innostusta ja inspiraatiota jouluostoksille. Muista vinkkimme sisustuksesta innostuneen tyylin tuntemiseksi, jotta välttyisit hutiostoksilta ja päätyisit parhaaseen mahdolliseen valintaan. Kun tunnet lahjansaajan tyylin, voit myös helpottaa lahjan etsimistä kysymällä neuvoa sisustuskaupan myyjältä. Toivotamme sinulle oikein mukavaa joulunodotusta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *