VINKKEJÄ EDULLISTEN KEVÄTJUHLIEN JÄRJESTÄMISEKSI

Keväällä on yksi parhaista ajoista vuodessa järjestää erilaisia juhlia ja varsinkin kevätsiivouksen jälkeen, kun koti on puhdas ja siellä on paikat järjestyksessä. Juhlien ja muiden illanistujaisten ystäville alkavat lämpimät kelit ja kaunis sää ovat loistava yhdistelmä nauttia muiden seurasta.

Onneksi juhlien onnistumista ei määrää hinta, vaan se miten ihmiset niistä nauttivat. Tämän vuoksi juhlat voikin järjestää edullisesti, kaikkien nauttiessa juhlista kunnolla. Tässä muutamia pieniä vinkkejä, joiden avulla on mahdollista säästää kustannuksissa juhlien tunnelmasta tinkimättä.

Lainaa tarvikkeita tuttavilta ja sukulaisilta

Usein juhliin osallistuu paljon väkeä ja sen vuoksi kannattaa miettiä kuinka paljon astioita ja ruokailuvälineitä tarvitaan. Näitä kannattaa harkita pyytävänsä lainaksi esimerkiksi tuttavilta ja sukulaisilta, jotta niitä ei tarvitse erikseen hankkia. Muun muassa Iittala juomalasit ovat niin yleisiä, että niitä löytyy monista kodeista ja sen ansiosta on mahdollista saada teeman mukaisesti yhteneväisiä laseja ja astioita lainaan.

Lainaamalla muilta astioita voit säästää huikean summan juhlabudjetista. Kannattaa kuitenkin antaa jotain vaivanpalkaksi, esimerkiksi yli jääviä herkkuja tai itse tehtyjä ruokia. Lainaajat varmasti ilahtuvat kun saavat jotain mitä eivät odottaisi ja varmasti vielä eniten ilahduttaa itse tehdyt luomukset. Muistakaa myös jotenkin merkitä esimerkiksi tarroilla kenen astiat on kyseessä, jotta ne varmasti palautuvat oikeille omistajilleen.

Tee itse juotavaa ja syötävää edullisesti

Tekemällä itse ainakin osan tarjoiltavista on mahdollista säästää huomattavasti juhlien kustannuksista. Juomia on helppoa ja edullista valmistaa itse Sodastream hiilihapotuslaitteella. Näin voit säästää kustannuksissa ja tehdä juuri oikean määrän juotavaa vieraita varten. Sodastreamin avulla saat myös tehtyä kuplaveteen omista tai kaupassa myytävistä mehuista maukasta limonadia. Vieraat varmaan pitävät hyvän makuisesta, hieman erilaisesta juhlajuomasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *