Ajattomia suomalaisia tuotteita

Suomalaiset design merkit ovat kuuluisia tietenkin Suomessa mutta ne ovat myös hyvin suosittuja ympäri maailman. Vuosikymmenien aikana on syntynyt useita ajattomia klassikkotuotteita, joita monella meistä on myös omassa kodissamme. Nämä klassikkotuotteet voivat olla myös monesti huomattavasti arvokkaampia, kuin ne olivat niitä ostettaessa. Löytyykö sinulta joitain näistä seuraavista klassikkotuotteista?

Yksi klassikkotuote, joka on ollut myös monessa kansainvälisessä elokuvassa, on Eero Aarnion pallotuoli. Pallotuoli on suunniteltu vuonna 1963 ja se oli ensimmäistä kertaa näytillä Kölnin huonekalumessuilla. Pallotuolia on edelleen saatavilla ja sitä saa monissa eri kuoseissa, joten sen voi helposti yhdistää omaan sisustukseen.

Monista huonekaluliikkeistä voi myös ostaa Yki Nummen suunnitelmaa Lokki-valaisinta. Lokki-valaisin on akryylistä valmistettu valaisin, joka on myös noussut yhdeksi suomen design klassikoksi. Muita kuuluisia valaisimia on Eero Aarnion kulpa ja tupla kupla valaisin. Kupla on korkealaatuinen valaisin ja se on kaunis sisustuselementti, joka sopii niin pöydälle kuin myös lattialle.

Monet astiastot ja astiat ovat myös niittäneet mainetta niin Suomessa kuin muualla maailmassa. Kaj Franckin Teema astiasto on hyvä esimerkki futuristisesta

astiastosta, joka on suosittu yhä ja löytyy monista kodeista. Nykyisin Marimekon astiat ja tuotteet ovat myös hyvin suosittuja. Suosituimpia mallistoja ovat tällä hetkellä Oiva ja Räsymatto sekä Siirtolapuutarha mallistot. Näistä löytyy niin kuppeja, kulhoja sekä lautasia ja muita astioita. Suosituimpia design tuotteita voi ostaa merkkiliikkeistä sekä myös verkosta. Makujakauppa.fi verkkokaupasta löydät laajan valikoiman suomalaisia design astioita ja muita keittiön tuotteita edulliseen hintaan.

Suomesta tulee jatkuvasti uusia design tuotteita, jotka villitsevät maailmalla ja ajattomat klassikot pitävät pintansa kotimaisessa sisustuksessa. Kannattaakin käydä omat kaapit läpi ja katsoa, millaisia klassikoita omista kaapeista löytyy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *