HAE SISUSTUSIDEOITA HELSINGISTÄ

Kodin sisustajalle voi olla mielenkiintoista lähetä sisustusmatkalle maamme pääkaupunkiin. Helsingin keskusta on täynnä toinen toistaan mielenkiintoisempia sisustusliikkeitä sekä monet sisustustrendit ovat näkyillä kaupungin kahviloissa, ravintoloissa ja muissa julkisissa paikoissa. Viikonloppuretken aikana Helsingissä ehtii nähdä paljon erilaista sisustusta ja saada suuria inspiraatioita oman kodin sisustukseen. Kannattaa siis pakata tavarat ja lähteä viikonlopuksi pääkaupunkiin tutustumaan. Kerromme seuraavassa, missä kannattaa käydä vierailemassa hakemassa ideoita itselleen. Klikkaa tästä itsellesi majoitus viikonloppuretkeä varten hotellista, jossa sisutus on pääasiassa ja voit saada inspiraatiota lisää.

Kun olet saapunut Helsinkiin voit listata itsellesi kaikki keskustan sisustusliikkeet, joissa voit vierailla parin päivän aikana. Aloita kierros esimerkiksi Artekin liikkeestä. Täällä on varsinkin suomalaisesta designista kiinnostuneilla paljon kiinnostavaa katsottavaa Artekin designia ja Alvar Aallon ajattomia klassikoita. Seuraavaksi voit suunnata Helsingin design kortteliin, joka sijaitsee Punavuoressa. Täältä löydät esimerkiksi Designmuseon, jossa voit tutustua erilaisiin näyttelyihin ja hakea inspiraatiota itsellesi. Ensimmäisen seikkailun jälkeen voit siirtyä nauttimaan lähialueen kahviloihin tai ravintoloihin lounasta.

Jos olet kiinnostunut keittiön designista kannattaa vieraille Eiringin myymälässä. Täältä löydät keittiötarvikkeita ja designia. Löydät kaupasta myös lahjatavaroita ja muuta design tuotetta. Toinen vastaavanlainen kauppa on Pino, josta löytyy mielenkiintoisia käyttötuotteita, joissa on otettu huomioon käytännöllisyys, persoonallisuus ja tietenkin design. Suomalaisille tärkeä sauna on myös kohde. johon Helsingistä löytyy oma sisustuskauppa. Voit vierailla Saunamarket Finland kaupassa, jossa on laaja valikoima kotisi saunaan sekä pesuhuoneeseen. Tässä on tietenkin vain muutama monista kymmenistä liikkeistä, joita voit löytää Helsingistä. Samalla reissulla kannattaa vierailla Helsingin museoissa ja ravintoloissa ja nauttia lomasta oikein kunnolla. Myös Helsingin kauppakeskuksissa on useita huonekaluliikkeitä sekä design kauppoja, joissa valinnan varaa on riittävästi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *