KÄSINTEHDYT LASIESINEET OVAT KAUNIITA SISUSTUSESINEITÄ

Jokaisella on oma sisustusmakunsa ja niin tottakai kuuluu ollakin. Silti käsintehdyt sisustusesineet ja koristeet ovat upeita yksityiskohtia, joiden vaikuttavuutta ei voi tarpeeksi korostaa. Käsintehty ja puhallettu lasi on yksilöllistä ja omaa tarinan, vaikka se ei olisikaan tiedossa. Laadukkaat ja uniikit lasitavarat ovat usein kalliita, mutta siitä huolimatta myös säilyttävät arvonsa hyvin. LSA International tai Iittala lasiesineet hyvä esimerkki hyvin arvonsa säilyttävistä koriste-esineistä, jotka säilyttävät mielenkiinnon, sekä käytettävyyden vielä vuosien päästä.

Lasi taipuu monenlaiseen käyttötarkoitukseen

Vaikka lasi onkin loppuunsa haurasta ja särkyy helposti, se taipuu yllättävän moneen eri käyttötarkoitukseen. Lasista voikin muokata niin kynttilänjalkoja, maljakoita, astioita, kuin vaikka koriste-esineitä. Vuosien saatossa lasista on opittu muokkaamaan ohuita ja kauniita, sekä esteettisesti viehättäviä esineitä, joiden erikoisuudesta taiteilijat kilpailevat. Lasiesineet myös kestävät lähestulkoon ikuisesti ja säilyvät sukupolvelta toiselle, hyväkuntoisina ja tarinansa muistaen.

Muuta sisustusta helposti ja monipuolisesti

Lasiesineiden avulla voit myös helposti muokata sisustusta esimerkiksi vaihtamalla saman lasisen kulhon tai maljakon sisälle erilaisia värejä, kasveja tai materiaaleja. Tämä on myös ekologista, että käytännöllistä ja helppoa. Näin myös varmistat uuden tyylin mahtuvan samaan tilaan, kun tavaran koko ei muutu ollenkaan, ainoastaan sen värimaailma. Tämä onkin lasiesineissä ehdoton valtti.

Kauniit lasiesineet tekevät syömisestä nautinnollisemman

Kauniissa ja rennossa miljöössä syöminen on aina miellyttävämpää, kuin sotkuisassa ja hektisessä paikassa. Niin Hummeri, Sous Vide liha, kuin omeletti kaipaa arvoisensa ruokailuympäristön ja välineet ja laadukkaat ja kauniit astiat soveltuvatkin hyvin tähän tarkoitukseen. Miellyttävä ja vähästressinen ympäristö antaa aistien nauttia ruoasta enemmän, saaden makuelämyksen tulemaan paremmin esille, kun ympäristön vilske ja rauhattomuus ei turruta muita aisteja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *