KODIN PERUSVÄLINEET, JOTKA KESTÄVÄT JOKAISEN SISUSTUSTRENDIN

Sisustustrendit vaihtuvat jatkuvasti ja yhä uusien tavaroiden hankkiminen pitääkseen asunnon trendikkäänä on vaivalloista ja kallista. Siksi kannattaakin perustaa perustarvikkeisiin, jotka kestävät jokaisen trendin ja vaihtaa vain tehoste-elementit ja niiden värimaailma. Tämä säästää myös ympäristöä ja vaivaa, kun tavaroiden kiikuttaminen eestaas vähenee ja tavaramäärä pienenee. Kuitenkaan itse lopputuloksesta ei tarvitse tinkiä, vaikka välivaiheita karsisikin.

Varsinkin keittiössä, jossa välineet ovat kalliita ja isoja, kannattaa harkita jo ensimmäisiä vaihtoehtoja hankkiessa valitseeko sellaiset asiat, joiden materiaali ja väritys sopii moniin eri tyyleihin. Nykyään moni kodinkone-, ja pienlaitevalmistaja panostaakin ajattomiin, mutta kestäviin vaihtoehtoihin, jolloinka myös ympäristön kannalta huonoa jätettä syntyy vähemmän. Yksi kodeissa yleinen laite, Sodastream hiilihapotuslaite on monien päivitysten kautta saanut vaihtoehdoksi rosterisen mallin, joka takuulla sopii hienona yksityiskohtana olemaan esillä, eikä tarvitse jatkuvasti piilotella kaappiin ja tuoda esille.

Panosta laadukkaaseen lasiin

Lasiesineiden avulla on helppoa luoda ylellistä, mutta samalla ajatonta vaikutelmaa. Varsinkin väritöntä lasia on helppo käyttää elementtinä muun värityksen korostamiseksi. Väritön lasi on myös ympäristön kannalta kestävä valinta, koska sitä voi käyttää jokaisen värin kanssa. Lasivalmistajista erityisesti kotimaisen Iittala lasiesineet ovat laadukkaita, aikaa ja käyttöä kestäviä, ajattomia, joita voi yhdistellä lukemattomilla tavoilla ja eri värien kanssa.

Lasi on myös ympäristön kannalta todella hyvä vaihtoehto. Sitä voi kierrättää lukemattomia kertoja ja vanhat klassikot voivat olla arvokkaita. Yksilöllisiä lasiesineitä on myös mahdollista löytää kierrätyskeskuksista ja kirpputoreilta. Näitä on mahdollista yhdistellä monien eri tyylien kanssa. Lasiesineet kestävät ajan lisäksi myös hyvin lämpötilan muutoksia ja esimerkiksi suoraa auringonvaloa. Lasi on siis hyvä valinta tyyliin, kuin tyyliin ja niitä on helppo jälleenmyydä eteenpäin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *