KAUNIILLA KODILLA VOI MYÖS TIENATA

Kaunis ja viihtyisä koti tekee tietenkin hyvää omalle voinnille ja vähentää arjen kaoottisuutta merkittävästi. Vaikka kodista voi saada hyvinkin kauniin edullisesti ja kierrättämällä, on tosiasia kuitenkin se, että sisustukseen menee aina jonkin verran rahaa. On kuitenkin olemassa keinoja, joilla upealla kodilla voi päästä jopa saamaan jonkin verran rahallista hyötyä, jolloin sisustukseen panostaminen erityisesti kannattaa.

Inspiroi muita

Kun kotisi on erityisen kaunis ja hyvällä maulla sisustettu kokonaisuus, voivat muutkin tunnistaa makusi tarjoaman potentiaalin. Kenties saat usein kehuja vierailtasi? Voit hyvin pyytää heitä levittämään sanaa ja tarjota palveluitasi myös muille, jotka saattavat olla hieman eksyksissä oman sisustuksensa kanssa. Miksi jättäisit hyvän sisustussilmäsi hyödyntämättä, kun voisit suunnitella myös toisille viihtyisät ja heidän näköisensä kodit? Jos hyödynnät suunnittelussasi erityisesti pienten, laadukkaiden merkkien tuotteita, voit hyvin ryhtyä jossakin vaiheessa myös näiden tuotteiden jälleenmyyjäksi. Onhan sinulla sentään paljon positiivista kokemusta niistä, mikä toimii hyvänä ja luottamuksen arvoisena laatutakuuna.

Alivuokraa huoneitasi

Mikäli tuntemattomien matkalaisten läsnäolo kodissasi ei tunnu ajatuksena häiritsevältä, vaan ehkä jopa kiehtovalta, saattaa tämä olla sinulle hyvä ratkaisu. Turistit punnitsevat yleensä hotelli Helsingissä ja vaihtoehtoisia majoitusmuotoja, joissa molemmissa on heidän näkökulmastaan puolensa. Yhdellekin alivuokratulle huoneelle voi olla kova kysyntä, erityisesti jos kotisi on hyvällä sijainnilla ja kauniisti ja viihtyisästi sisustettu. Voit itse päättää oletko läsnä viettämässä aikaa alivuokraajien kanssa, vai vetäydytkö mieluummin omiin oloihisi. Toisaalta saattaa olla palkitsevaa toimia jonkin verran myös turistioppaana, jolloin voit tehdä uusia ystäviä ja mahdollisesti jopa saada vastavuoroisesti mahdollisuuden käydä vastavierailulla heidän kotimaissaan ja -kaupungeissaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *