PIKKUJOULUKAUSI LÄHESTYY

Pikkujoulut ovat joulun ohella yksi vuoden odotetuimmista juhlista, ja niiden aika on taas pian käsillä. Joko sinulla on tiedossa, kuinka monet pikkujoulut tulet juhlimaan tänä juhlakautena? Pikkujouluissa on nimittäin se hyvä puoli, että niitä voi järjestää useammat eri kokoonpanoilla. Moni osallistuu esimerkiksi työpaikkansa pikkujouluihin, mutta järjestää myös lähipiirinsä kesken erillisiä juhlia. Pikkujoulut sopivat mainiosti esimerkiksi joulun juhlistukseen kavereiden kesken, jotka viettävät itse joulun ja sitä seuraavat pyhäpäivät oman perheensä parissa. Tässä postauksessa annammekin vinkkejä, mitä pikkujoulujen järjestämisessä ja niihin valmistautumisessa kannattaa ottaa huomioon.

Pikkujoulujen suunnittelu kannattaa aloittaa ajoissa, vaikka kyseessä onkin itse joulua paljon vapaamuotoisempi juhla. Pikkujouluissa ei nimittäin odoteta olevan tarjolla runsasta määrää perinteisiä jouluruokia, vaan yleensä tarjoilu keskittyy erilaisiin jouluisiin naposteltaviin. Piparit, joulutortut ja suolaiset suupalat ovat tuttu näky monien pikkujoulujen pitopöydässä, ja usein ne toimivatkin lähinnä alkupaloina ennen ravintolaan lähtöä. Jos suunnittelemiisi pikkujouluihin kuuluu esimerkiksi illallinen ravintolassa, kannattaa varaus tehdä hyvissä ajoin, sillä pikkujoulukautena parhaat ravintolapaikat viedään käsistä. Ravintolan lisäksi sinun on ehkä varattava jokin juhlapaikka seurueellesi. Tämänkin asian kanssa kannattaa olla jo ainakin lokakuussa liikkeellä, jotta saat juuri sinun juhliesi tarpeisiin sopivan tilan.

Pikkujoulut ovat tunnetusti myös mahdollisuus panostaa hiukan enemmän pukeutumiseen ja itsensä laittamiseen. Jos juhlit useammat pikkujoulut, saat tilaisuuden suunnitella useamman asukokonaisuuden, mikä varsinkin monen naisen mielestä on osa pikkujoulujen hauskuutta. Joko olet tarkistanut kauden pikkujoulupukeutumisen trendiennusteet? Miesten kohdalla esimerkiksi kravatin sijaan kannattaa kokeilla rusettia, mikä tuo rennompaankin kauluspaitaan tyylikästä glamouria. Naisten kohdalla vanhat suosikit pitävät edelleen pintansa eli tänäkin vuonna pikkujouluissa tullaan näkemään paljon säihkyviä paljetteja ja pitsiä. Paljetteja voi sisällyttää juhlatyyliinsä oman maun mukaan joko runsaasti tai maltillisesti pienempien yksityiskohtien muodossa.

Pukeutumisen ohella myös muu ehostus on juhlatyylin kannalta ensiarvoisen tärkeää. Moni luottaa pikkujoulukauden aikana ammattilaisiin niin meikkauksen kuin hiustenlaiton osalta, mutta molemmat näistä voi myös toteuttaa itse, jos niin haluaa. On myös selvää, että kaikilla ei ole varaa käydä laittautumassa salongissa kaikkia kauden juhlia varten. Jos kuitenkin tiedät osallistuvasi moniin pikkujouluihin, voi olla viisasta sijoittaa esimerkiksi ammattilaisen laittamiin ripsien- ja hiustenpidennyksiin. Mukavat hiustenpidennykset, jotka ovat ammattilaisen taidokkaasti asentamat, saavat sinut tuntemaan olosi itsevarmaksi ja antavat sinulle mahdollisuuden luoda suuremman joukon eri juhlakampauksia. Kun olet sijoittanut näihin ulkonäkösi perusasioihin, on sinun paljon helpompi laittautua itsenäisesti kotona juhlia varten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *