PIRISTÄ ASUNTOASI KAUPUNKIJULISTEILLA

Kaipaatko vaihtelua sisustukseesi? Paljaat seinät ovat ankeita, mutta alkuperäiset maalaukset eivät sovi kaikkien kukkarolle. Kauniita kuvia voi onneksi saada kotinsa kaunistukseksi kuka tahansa. Julisteilla sisustaminen on nimittäin paitsi trendikästä, myös edullista.

Mieti ensin, millainen tyyli sinua itseäsi miellyttää, ja millaista tilaa olet koristelemassa. Tauluista tulee helposti ensimmäisenä mieleen klassinen maalaismaisema. Vaikka useimmat ihmiset nykyään asuvat kaupungeissa, maaseutua pidetään silti tavallisesti kuvauksellisempana. Miksi et korostaisi kaupunkiasumisen parhaita puolia sisustuksessasi hankkimalla kauniita kaupunkijulisteita seinillesi?

Valitse huoneeseen ja tilanteeseen sopivat kuvat

Seinällä oleva juliste ei ainoastaan tuo väriä huoneeseen, vaan luo myös tietynlaisen ilmapiirin. Mieti siis ensin, millaisen tunnelman tahdot saada aikaan missäkin huoneessa. Esimerkiksi makuuhuoneeseen voisi sopia kuva suurkaupungin yöstä ja tuhansien lamppujen tuomista värikkäistä pikku valopilkuista. Ja mikä olisikaan parempi koriste olohuoneen seinälle kuin suuri kuva mahtavasta Golden Gaten sillasta?

Keittiöön tai ruokailutilaan kannattaa hankkia juliste, joka herättää ruokahalun, kuten vaikka kuva viehättävästä pikku kahvilasta jollakin Pariisin kadulla tai värikkäitä vihanneksia pursuavasta marokkolaisesta torista. Myös retrotyyliset ruoka- tai juomamainoskuvat sopivat hyvin keittiöön.

Eikä sinun tietenkään tarvitse sitoutua valintoihisi pitkäksi aikaa ja harmitella myöhemmin, ettet valinnutkaan jotain muista näkemistäsi kuvista. Koska julisteet ovat niin halpoja verrattuna alkuperäisiin taideteoksiin, voit huoletta ostaa muutaman ylimääräisen ja vaihdella niitä sitten mielesi mukaan. Lisäksi voit valita seinillä olevat kuvat sen mukaan, keitä olet kutsunut vierailulle ja minkälaisesta tapaamisesta on kyse. Rentoon elokuvailtaan ystävien kanssa saattavat hyvin sopia hauskat tai provokatiivisetkin kuvat, kun taas juhlaillallisella vaaditaan hillitympää tyyliä.

Kehyksillä tyyliä ja kestoa kuvillesi

Voit ostaa kaupunkijulisteet helposti netistä, ja jos hankit samalla kehykset, kuvat myös kestävät huomattavasti kauemmin. Kehystämättömät julisteet voivat helposti revetä, kun niitä siirretään tai kun lapsi tai utelias lemmikki tutkii niitä lähempää. Kehyksissä kuvat ovat turvassa, ja sormenjäljet on helppo pyyhkiä lasin päältä kostealla kankaalla. Lasin takana kuvat sietävät myös paremmin ilman vaihtelevia kosteustasoja, joten voit rauhassa somistaa niillä kylpyhuoneesi tai vaikka katetun parvekkeesi. Kehystetyt kuvat ovat lisäksi kauniita ja antavat selvästi hienostuneemman vaikutelman kuin teipillä tai sinitarralla kiinnitetyt julisteet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *